Cyclus Klachten

Welke emoties willen er zichtbaar worden?

Oude emoties

aan het licht brengen

Je zit vast

durft niet meer te kiezen

Wispelturig

vertrouwt niet meer op je gevoel

Jouw cyclus is het fundament van je vrouwelijkheid en deze basis hoort pijn en klachtenvrij te zijn. Helaas is het zo dat wij vrouwen veel onverwerkte emoties opslaan in onze baarmoeder, ze is een soort van emotionele stort. Is jouw cyclus onregelmatig? Of zijn de dagen voor je menstruatie zwaar? Beladen? Heb jij fysieke klachten zoals buikpijn, rugpijn, kramp of mentale klachten zoals negatieve gedachten en hevige wispelturigheid? Dan zijn dit signalen van je lichaam. Wat wil het je vertellen? Welke oude triggers worden er constant aangewakkerd om gezien te worden?

Daar kunnen we samen naar gaan kijken, want als er een gevoel gevoeld wordt, dat niet gesnapt wordt, is onze linker hersenhelft niet bereid om het los te laten. Dus houden we onbewust vast, en hopen we dat het ooit een keer los zal laten. 

Dit proces kunnen we een handje helpen. Door te gaan onderzoeken welke emoties je onbewust hebt opgeslagen. Zijn ze wel van jou? En zo ja, mogen ze los? Willen ze los en hoeft het alleen nog maar van het onderbewustzijn naar het bewustzijn vertaald te worden? 

In een consult gaan we hier mee aan de slag. Zonder lange praatsessies kijken we welke emoties zichtbaar willen worden en wat losgemaakt mag worden zodat jouw cyclus weer terug in balans mag komen. 

Waar kan het mee te maken hebben?

het-energetisch-huis-generaties-min-2

Oude trauma's

Stukjes die je al zo lang probeert weg te zetten willen nu gezien worden en het liefst worden verwerkt, dus blijven ze aanbellen

het-energetisch-huis-geboortetrauma-1

Gevoeligheid

Je staat altijd aan, voelt wat anderen voelen en kan geen onderscheid meer maken wat van jou is en wat van de ander

het-energetisch-huis-8-vorige-levens-1-2

Vorig leven trauma

Herken je dat, dat je emoties voelt welke je niet kunt plaatsen in het hier en nu? Ook oude trauma's uit vorige levens kunnen heractiveren.

Of het nu oude trauma's zijn, die je wilt verwerken zonder het hele proces opnieuw te hoeven herbeleven, of dat je nu wel klaar bent met dit rot gevoel. Het opruimen van alles wat je niet meer nodig hebt zet iets positiefs in beweging. Het geeft je letterlijk ruimte om weer jezelf te mogen en te kunnen zijn. 

Ben je bereid om oude stukken los te laten zodat je de nieuwe jij, de échte jij tevoorschijn kan komen?

€ 95,-

Bel, app of mail gerust

Jij verdiend het om de beste versie van jezelf te zijn.


LET OP, op dit moment is mijn agenda zo vol er geen consulten meer geboekt kunnen worden. Zodra het weer kan zet ik de agenda weer open voor nieuwe consulten. Wil je NU geholpen worden, kijken dan op de website van Praktijk Charlotte, daar staan allerlei therapeuten met dezelfde opleiding als ik heb. Liefs, Lena


Druk je op onderstaande knop kom jij na betaling automatisch terecht in mijn agenda om je eigen afspraak in te plannen. Jij kiest dus welke dag en tijd het beste uitkomt voor jou!