Energetische Sessie
Lena Rentschler + Agnetha Schaar

Soms weet je niet wat je nodig hebt, alleen dat je IETS nodig hebt. Wanneer er op energetisch vlak iets blokkeert weten we het vaak niet in woorden uit te drukken: je voelt je niet goed maar hebt geen idee hoezo. Of je weet juist heel goed wat er dwars zit maar je hebt nog geen manier gevonden om het los te laten. In een energetische sessie kunnen we werken met zowel fysieke, mentale als emotionele uitgangspunten:


  • Ik zit niet lekker in mijn vel terwijl er geen reden voor is.
  • Ik voel dat ik niet op mijn plek zit, niet doe wat ik moet doen.
  • Negatieve gedachten nemen het steeds weer over in mijn hoofd.
  • Ik heb een fysieke klacht waar geen verklaring voor is en mij niemand me kan helpen.


"ons brein begrijpt het niet maar de resultaten zijn duidelijk"

Dit vertellen andere vrouwen

Belinda - 4uur Energetische Sessie
Lieve Lena en Agneta

We zijn nu 3 dagen verder na onze energetische reis en ik vind nog steeds niet de juiste woorden om deze magische ervaring te omschrijven..het voelt alsof ik in een teletijdmachine ben gestapt (ook dat weet ik niet hoe het voelt😂) en ik doorheen de tijd ben gereisd en als een nieuwe versie van mezelf opnieuw ben uitgestapt na jullie 4uur/sessie.

Ik wist totaal niet wat we gingen doen die dag, maar ik voelde met heel mijn 🧡 dit wil ik beleven ook al wou mijn hoofd me met al zijn kracht tegenhouden. NEEEEE, dat gaan wij niet doen, is niets voor jouw enz.. Maar ik gaf me deze keer in volledige overgave en volgde men 🧡...en wooouwww wat was het een belevenis, ik heb gelachen, gevoeld,  beleefd en gehuild.
Tenslotte hebben jullie me opgevangen, mocht ik helemaal mezelf zijn en moest ik NIKS gewoon ZIJN.. Jullie begonnen aan een ritueel en het voelde voor mij als opnieuw thuiskomen met mezelf, een warm onthaal , eerst een beetje onwennig maar oh zo een geborgen gevoel. Alsof ik her-boren ben !!! 1000x DANK voor jullie energie /werk . Dank aan mezelf dat ik deze prachtige ervaring mocht ontvangen. Een aanrader voor iedere vrouw jong of oud die zichzelf net dat tikkeltje meer gunt dan ze gewend is. Love you with all my 🧡🧡🧡
Belinda😘

Energetisch Therapeut

Ontmoet Agnetha:

Agnetha is sjamaan en onder ander opgeleid in Access Bars, Reiki, Familieopstellingen en Astrologie. Ook is zij ingewijd in de Munay-Ki een eeuwenoude reeks aan rituelen en ceremonies van de Inca's. Agnetha voelt in haar lichaam wat zich in jouw lichaam afspeelt en kan dit benoemen voor jou. Op deze manier wordt het zichtbaar en kan jij het begrijpen. Agnetha begeleid al jarenlang alle Stilte Retreats en Woestijnreizen en geeft faciliteert zelf ook regelmatig ceremonies zoals The Rite of the Womb. Jij kan bij Agnetha ook terecht voor 1-op-1 sessies in boven benoemde vraagstukken. 

Energetisch Therapeut

Ontmoet Lena:

Lena Rentschler, dé Cyclus Expert van Nederland. Lena heeft zich de afgelopen 8 jaar steeds verder verdiept in de vrouwelijke cyclus. Haar boek 'De Nieuwe Vrouw' is een openbaring aan zelfkennis en begrip voor Nederlandse vrouwen. Lena leeft haar eigen concept van Female Timemanagement en inspireert duizenden vrouwen hetzelfde te doen via haar dagelijkse vlogs op instagram en haar podcast 'De Nieuwe Vrouw' op Spotify. Lena is opgeleid EGT Therpeut (Energetisch Gezinstherapeut) en werkt voor het opruimen van onverwerkte emoties met de biotensor. Daarnaast heeft Lena een specifieke gave in het mediumschap en ontwikkeld haar intuïtie bewust voor het benutten van dit cadeau. Al haar kennis, ervaring en talenten zet Lena in waar gewenst, gevraagd of nodig tijdens deze energetische sessie. 

Dit vertellen andere vrouwen:

Karin (1,5 uur sessie)

Ik heb een heel mooi energetisch consult met Lena gehad. Puur intuïtief, heel bijzonder.
Voor de sessie voelde ik me onrustig, mijn tranen zaten hoog en zat veel in mijn hoofd.
Na de sessie voelde ik een serene rust, uit mijn hoofd en weer helemaal in mijn lijf.
Alles werd weer helder.
Toen ik meteen daarna een rondje ging wandelen, met een glimlach op mijn gezicht zag ik alles in de tuin zoveel mooier, zag de schoonheid van alles veel intenser.
Ik ben Lena enorm dankbaar dat we dit samen hebben mogen doen. Wat een ervaring! 🙏❤💫

Project Powervrouw
Marieke (1,5 uur sessie)
Hoi lieve Lena en Agnetha, een laat berichtje van mij maar wou nog even zeggen dat ik het echt heel fijn heb gevonden bij jullie, het voelde als een warm bad en voelde me echt op mijn gemak. Daarna heb ik er lichamelijk wel even doorheen gemoeten, fikse keel ontsteking en elke dag bloedverlies met vandaag de "echte" menstruatie echter voel ik me veel steviger. Ook merk ik dat ik in mijn denken niet meer de gebaande paden ga maar echt tot nieuwe conclusies kom en mijn vrolijkheid is er weer. Het gaat wel echt stap voor stap, en merk dat ik me van veel dingen opeens bewust ben waardoor ik ook elke keer weer een stap kan zetten. Ik geniet van het proces, heel erg bedankt voor dit alles 🥰😘🐛🦋

Samen bundelen we onze intuïtieve krachten voor jou

Samen hebben wij in de afgelopen 3 jaar al meer dan 100 vrouwen begeleid door de stilte, ingewijd met the Rite of the Womb en gedurende deze evenementen regelmatig spontane intuïtieve, energetische consulten gegeven.

Tijdens een intuïtief energetisch consult richten wij samen onze volledig focus, aandacht en intuïtie op jou. Intuïtief betekent in dit geval dat jijzelf dus niet in staat hoeft te zijn uit te leggen ‘wat er mis is’ om samen een sessie te doen. ‘Er is iets mis en ik weet niet wat het is’ is voldoende voor ons om mee te werken, onze gezamenlijke intuïtie leidt de weg.

Waarom andere vrouwen een intuïtief energetisch consult hebben geboekt:


Fysieke klachten

hoofdpijn, verkrampte schouders of rug, pijn in je knieën of rusteloze benen…


Mentale klachten

je voelt geen flow, bent futloos en ervaart weinig passie voor de dingen die je doet. Je moet regelmatig huilen terwijl er rationeel geen reden voor is…


Wat er gebeurd tijdens een consult verschild per vrouw maar het fundament van de werkwijze is:

wij speuren op en voeren af!


Agnetha en ik bundelen onze intuïtieve krachten om jouw lijf te scannen. Wat mag er opgeruimd worden? Alles wat wij tegenkomen wordt energetisch aangekeken, onderzocht en gelijk afgevoerd. Soms kunnen we tijdens de sessie helder toelichten wat we tegenkomen en soms verloopt een consult in volledige in stilte. Het resultaat is echter altijd hetzelfde: opluchting, helderheid, rust in je hoofd en in je lijf.


Wil jij een intuïtief energetisch consult ervaren samen met Agnetha en mij? Dan kan jij kiezen tussen 2 opties:

Dit kunnen wij voor jou betekenen:

Meest gekozen

Energetische Sessie (1,5 uur)

222,-

Agnetha en Lena bundelen tijdens deze sessie van 1,5 uur energetisch hun krachten om blokkades op te heven, obstakels uit de weg te ruimen en traumastukken los te weken zodat jij weer (terug) in flow kan komen. Jij hoeft geen enkele ervaring met energetisch werk te hebben om deel te nemen aan deze sessie. 

Jij kan deze afspraak ook combineren met een biotensor consult, dan nemen we nog een extra uurtje te tijd samen. 

Voor het plannen van een afspraak plannen we graag een match-gesprek. Via onderstaande button stuur je ons bericht en plannen we samen een zoom in om kort kennis te maken. Hier kan je ook al je vragen stellen mbt sessie. 

Energetische Sessie (4 uur)

555,-
Deze sessie is niet voor iedereen en dat beseffen wij ons heel goed. Wanneer jij dit nodig hebt dan voel je het: we brengen samen een halve dag door om jou energetisch volledig door te screenen. Je ontvangt een consult met de biotensor, een visualisatie specifiek voor jou en we maken samen een altaar specifiek voor jou en met jou.  Uiteraard bundelen Agnetha en Lena ook hier hun krachten voor een impactvolle energetische zuivering.    
Voor het plannen van een afspraak plannen we graag een match-gesprek. Via onderstaande button stuur je ons bericht en plannen we samen een zoom in om kort kennis te maken. Hier kan je ook al je vragen stellen mbt sessie. 

Dit vertellen andere vrouwen:

Femke (1,5 uur sessie)

Omdat ik tijdens het stilte retreat al voor de tweede dag last had van hardnekkige hoofdpijn heb ik bij Lena aangegeven dat ik hulp nodig had om dit op te lossen. Ik wist onbewust namelijk dat er meer achter zat en het niet op te lossen was met een paracetamolletje. Vervolgens ben ik op een matje gaan liggen en heb ik een energetisch consult gekregen. Lena begon het consult en een aantal minuten later kwam Agnetha erbij. Het consult deden ze dus samen. Omdat de sessie in stilte plaats vond weet ik niet exact wat ze hebben gedaan maar gedurende de sessie voelde ik een bepaalde rust en een verlicht gevoel over me heen komen. Een stortvloed aan emoties en gedachten volgden hierop en na de sessie ben ik nog even blijven liggen om bij te komen.

Mijn hoofdpijn was binnen een halfuur verdwenen en ik voelde me lichter als voorheen. Het was een heel bijzondere ervaring waarbij ik me de gehele tijd veilig heb gevoeld. Het bijzondere is dat er ondanks de stilte iets op zijn plek viel en het voor mij duidelijk werd waar deze hoofdpijn vandaan kwam. Maar nog belangrijker; dat voor mij nu duidelijk is wat ik nodig heb en ik dit aan het energetisch consult te danken heb.


Energetische Sessie

Energetische sessie

Agnetha en Lena. Twee heksen zou je kunnen zeggen. In ieder geval hebben wij iets magisch samen. En deze magie delen wij heel graag met jou: tijdens een 2-op-1 sessie brengen wij al onze intuïtieve vaardigheden en opleidingen bij elkaar om antwoorden voor jou te vinden en blokkades op te lossen.