energetisch-huis-bussum-bomen

Fysieke Vrouwelijke Klachten

Wanneer je vrouwelijkheid pijn doet

Vasthouden

van oude trauma's

Wegstoppen
van onbewuste emoties
Signalen
van  jouw lichaam


Jouw vrouwelijk lichaam is verfijnd. De kleinste disbalans wordt opgemerkt en ondanks het feit dat jouw systeem in staat is om geruime tijd evenwicht te houden komt er een moment waar je lichaam je signalen begint te sturen. Klachten ontstaan.

Heb jij last van pms of andere fysieke cyclus gerelateerde klachten? Of zijn het je vrouwelijke organen die zich kenbaar maken? Vleesbomen? Cysten aan baarmoeder of eierstokken? Herhaaldelijke blaasontstekingen? Wat wil jouw lichaam jou vertellen? 

Tijdens een consult met de biotensor kijken we naar de emotionele aspecten van deze fysieke klachten. Jouw vrouwelijke organen en je vrouwelijke cyclus hebben geen reden om op te spelen, mits ze een reden hebben. Er zit altijd een diepere oorzaak. Laten we samen onderzoeken wat er onbewust speelt zodat de klachten niet meer nodig zijn om jouw aandacht te trekken. 


Oud ballast loslaten zorgt voor ontspanning in je lijf


€ 95,-

Bel, app of mail gerust

Omdat vrouwelijkheid geen pijn hoeft te doen.


Druk je op onderstaande knop kom jij na betaling automatisch terecht in mijn agenda om je eigen afspraak in te plannen. Jij kiest dus welke dag en tijd het beste uitkomt voor jou!