het-energetisch-huis-anne

Kinderwens

Emotioneel de weg helemaal vrij maken

Om je heen wordt iedereen zwanger, soms zelfs moeiteloos of zonder planning vooraf. En dat doet pijn, zeker omdat jullie het zo graag willen het maar niet wil lukken. Misschien ben je al in een ziekenhuistraject beland en is het elke maand weer zo'n teleurstelling als je toch weer ongesteld wordt!
Ik zie het bij steeds meer vrouwen, de twijfel die toeslaat, de eigenwaarde die aangedraaid wordt. Ligt het aan mij? Kan ik het niet? Mag ik het niet? Waarom iedereen wel, en ik niet?

Heb je moeite met zwanger worden, zwanger blijven of ben je aan het bijkomen van een miskraam die je net hebt gehad? Vaak triggeren miskramen en uitblijvende zwangerschappen oude pijnen zodat het ons steeds opnieuw overspoelt.
In mijn praktijk ben ik gespecialiseerd in het kijken naar de emotionele kant van het uitblijven van een zwangerschap. Als de weg emotioneel helemaal vrij is, kan er makkelijker een zwangerschap ontstaan.

Voor een zwangerschap om te ontstaan zijn 3 partijen nodig:

  • Jijzelf
  • Je partner 
  • Een kindje, een zieltje dat volledig JA zegt tegen het leven en zich bij jullie wil voegen

Als er bij één of meer van deze drie iets blokkeert, kan dit uitgesteld worden. In een kinderwensconsult kijken we naar de emotionele laag van jullie alle drie. We kijken wat er zich aandient, wat er blokkerend werkt, en gaan direct aan de slag om deze weg weer vrij te maken. 

Waar kan het mee te maken hebben?

het-energetisch-huis-17-zwangerschap-1-1

Trauma in zwangerschap

Ben je al eens zwanger geweest? Dan is het fijn trauma hiervan los te maken - de baarmoeder opschonen
het-energetisch-huis-21-belemmerende-overtuigingen-1

Ik kan het niet

Een belemmerende overtuiging - dat eindeloze stemmetje in je hoofd die vind dat het aan jou ligt

het-energetisch-huis-6-alleen-geboren-tweeling-1-1

Tweelingmanifestatie

Het kindje durft niet alleen en heeft hulp nodig - maar raakt in paniek als deze weer gaat 

het-energetisch-huis-generaties

Vorige generaties

Een patroonherhaling, van eerder verloren kindjes bij jouw moeder, oma of nog verder terug
het-energetisch-huis-geboortetrauma

Eigen geboortetrauma

Hoe is jouw periode geweest in de baarmoeder? Deze ervaring kan invloed hebben op jouw stukje nu

het-energetisch-huis-8-vorige-levens-1

Vorig leven trauma

Als je in een vorig leven een kindje bent verloren of bent overleden bij de geboorte, kan je deze nu ook voelen

Dit zijn natuurlijk een paar voorbeelden, en we laten ons volledig leiden door jouw onderbewustzijn. Iedereen maakt verschillende dingen mee, en iedereen triggert ook op andere dingen. We gaan aan de slag om jouw lichaam en stressniveau weer zo in balans te brengen, dat jullie kindje niet meer kan wachten om bij jullie te komen!

Ervaringen

Mieke
Niet te geloven, ik was na 3 weken al zwanger! Ik voelde alle oude pijnen wegvloeien van mijn eerdere miskramen en vertrouw er nu volledig op dat ik deze zwangerschap kan voldragen.
het-energetisch-huis-inge
Inge
Het contact maken met ons kindje was zo bijzonder! Het voelt alsof we elkaar nu al kennen, nu is zij er ook helemaal klaar voor. Mooi dat we voor ons allebei zoveel hebben kunnen doen.
het-energetisch-huis-nissa
Nissa

Ik kwam bij Lena na een miskraam en wilde antwoorden op het waarom. Maar in plaats daarvan zijn we gaan opruimen en ben ik direct opnieuw zwanger geraakt, van hetzelfde kindje!

Ben jij klaar om aan jezelf te werken én

je toekomstige kindje te ontmoeten?

Bel, app of mail gerust

Want moeiteloos zwanger worden zou geweldig zijn, toch?


LET OP, op dit moment is mijn agenda zo vol er geen consulten meer geboekt kunnen worden. Zodra het weer kan zet ik de agenda weer open voor nieuwe consulten. Wil je NU geholpen worden, kijken dan op de website van Praktijk Charlotte, daar staan allerlei therapeuten met dezelfde opleiding als ik heb. Liefs, Lena


Druk je op onderstaande knop kom jij na betaling automatisch terecht in mijn agenda om je eigen afspraak in te plannen. Jij kiest dus welke dag en tijd het beste uitkomt voor jou!