Mentale Vrouwelijke Klachten

Wanneer jij jouw eigen richting niet kan vinden

Richting

is vertroebeld

Voelen
lukt niet (meer)
Vertrouwen
in jezelf is verloren gegaan


Soms lijkt het alsof je het niet meer weet. Alsof je de weg kwijt bent. Vrouwelijke hormonen kunnen zorgen voor wispelturigheid waardoor je emotioneel uit balans raakt. Heb jij moeite met voelen? Voelen wat je echt wilt of wat je nodig hebt? Voelen wat jouw weg is en hoe jij jouw vuurtje aan kan wakkeren? 

Is er een 'waarheid' ontstaan rondom jouw vrouwelijke creatiekracht? Dat andere vrouwen dit hebben of kunnen maar jij niet? Zie jij andere vrouwen volledig zichzelf zijn en voel jij jaloezie? Weet jij dat je niet je volledige (vrouwelijke) potentieel benut maar kan jij de schakel niet vinden om écht in je vrouwelijk vermogen te stappen? 

Wellicht draag jij dan oude overtuigingen of verhalen mee - uit een vorige generatie of zelfs uit een vorig leven. Emoties die niet horen in dit leven en die jou nu op dit moment weerhouden om jouw beste leven te gaan leven. Met de biotensor gaan we op zoek naar deze onderliggende emoties. We sporen ze op en benoemen ze zodat je linker hersenhelft begrijpt wat er losgelaten dient te worden. En loslaten toen we samen ter plekke want opgeruimd staat netjes!

Marjolijn

De sessie kwam als geroepen...

Mijn onzekerheid stak de kop weer op, ik zocht het bij mezelf, zoals vaker. Maar deze sessie gaf weer verlichting en schepte duidelijkheid. De manier waarop is bijna magisch te noemen. Tijdens een retraite, een hele fijne setting met een superlieve vrouw. Ik ben niet bang voor nieuwe inzichten, ik kijk er zelfs steeds vaker naar uit. “Wat komt er nu weer boven”. De bio-tensor is een superfijne guide! En Lena is een superfijne vertaler 🙏💫 dank je wel lieve Lena ❤️


Oud ballast loslaten zorgt voor ontspanning in je lijf


€ 95,-

Bel, app of mail gerust

Omdat vrouwelijkheid geen pijn hoeft te doen.


Druk je op onderstaande knop kom jij na betaling automatisch terecht in mijn agenda om je eigen afspraak in te plannen. Jij kiest dus welke dag en tijd het beste uitkomt voor jou!