Werkwijze

Samen maken we de vertaalslag van het onderbewustzijn naar het bewustzijn


Werkwijze

Samen maken we de vertaalslag van het onderbewustzijn naar het bewustzijn

Cyclus Klachten

Bij het hebben van een cyclus horen geen klachten. Ervaar jij die wel, wees dan welkom!

Mentale Vrouwelijke Klachten

Heb jij een laag zelfbeeld en weinig vertrouwen? Voel jij de kracht van vrouw-zijn niet voor jouw werken? Dan ben jij welkom! 

Fysieke vrouwelijke klachten

PMS? PCOS? Vleesbomen? Cysten? Rugklachten? Kramp? Vaginale schimmel of blaasontstekingen? Ik sta klaar voor je!

Kinderwens en/of Miskraam

Wil je weten wat jouw kindje weerhoudt om de sprong te gaan wagen? Voel je welkom!

Zwangerschap

Wil jij je kindje laten ontspannen? Kom langs! 

Alleengeboren Tweeling

Resoneert dit thema bij jou? Wacht dan niet langer, je bent welkom!

Hoe ervaren anderen een consult?

Project Powervrouw

Marieke

Mijn menstruatie was voor mij oprecht een hel - lichamelijk kon ik niet functioneren en iedere maand belde ik mijn beste vriendin om uit te huilen bij haar.


Tijdens mijn consult bleek dat ik een alleengeboren tweeling was en dat hier diepe, onbewuste emoties achter schuil gingen. 

We hebben alles los gekoppeld en tijdens mijn eerstvolgende menstruatie stond ik te dansen op een verjaardagsfeestje!


Mijn linker hersenhelft moet er nog even aan wennen dat dit bestaat maar wow - het werkt echt!

Veerle

Veerle kwam bij mij voor een consult omdat ze zich na een intensieve periode van verlies en rouw  nooit meer 'dezelfde' heeft gevoeld. Dat uitte zich specifiek in der verschillende fases van haar cyclus. Na ons consult samen ontving ik dit bericht:


'Lieve Lena, ik kan het niet omschrijven hoe ik me voel maar vorige maand rond deze tijd in m'n cyclus was ik de duivel en nu ben ik de rust zelve.'Maudy

Na de verhalen van Lena in haar podcast en op Instagram was ik erg nieuwsgierig naar het biotensor consult. Ik besloot het in te zetten voor een blokkade die ik al langere tijd ervaar. De sessie was een stuk minder zweverig dan ik had gedacht. En ik stond versteld van de antwoorden. Dit gaf me inzichten die ik in een gesprek met iemand niet zomaar had kunnen krijgen. Diepe inzichten, of eigenlijk meer een gevoel, dat me echt verder bracht. Er ontstond ruimte, mijn blokkade was weg en hierdoor konden inzichten waar ik al lange tijd op wachtte opeens tot mij komen. Een heel bijzondere ervaring, die ik iedereen van harte gun. Voor herhaling vatbaar!

De werkwijze

Ik werk met verschillende methodes

De methode die ik gebruik zijn een combinatie tussen NEI en familieopstellingen.

Juist deze methodieken geven de mogelijkheid om op verschillende lagen te onderzoeken wat jij nodig hebt om een stap vooruit te zetten, oude patronen en trauma's los te laten om meer en meer te worden wie je wilt zijn. 

We maken de vertaalslag vanuit het onderbewustzijn om datgene boven water te krijgen wat jou belemmert in het dagelijks leven. Alles wat we tegenkomen pakken we direct en adequaat op, waardoor je een stuk lichter weer naar huis gaat. 

De Biotensor

Ik werk met een biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument die voor jou zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen. Als we iets aanraken wat klopt, resoneert dit mee met ons lichaam en krijgen we een JA beweging in de biotensor te zien. Wordt er iets gezegd wat niet resoneert, krijg je een stressreactie in je lichaam die de biotensor direct oppakt en vertaalt naar een NEE beweging. Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismes onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hieraan ten grondslag liggen. Zo wijst jouw onderbewustzijn ons de weg.

Hierdoor maakt het niet uit of we ongeboren kindjes, baby's of volwassenen testen. Ons onderbewustzijn is altijd aanwezig.

Zandloper - Het Energetisch Huis

Eerdere triggers

In jouw verleden liggen veel triggerpunten die kunnen worden opgerakeld door gebeurtenissen die je in het hier en nu meemaakt. Vaak zijn het oude pijnen waar we ons niet meer van bewust waren. 

Maar naast dat het iets kan zijn uit je jeugd, kunnen we ook een stuk verder terug in de tijd. 

In een vorige generatie genegeerde trauma's kunnen opnieuw geactiveerd worden, maar dan vanuit jou. Als een stoppenkast waar alle erfelijke stoppen uit staan kan het zijn dat er iets mee resoneert op deze oude trilling waardoor deze geactiveerd wordt. Je wordt dan overspoelt met emoties die niet bij jou horen, maar bij een vorige generatie. Het fijne is, dat we dit los kunnen koppelen van jou en het terug kunnen geven daar waar het hoort. 

Soms ligt het nog een stap dieper, we komen dan uit in een vorig leven.  Onafgemaakte stukken die nog zo actief zijn dat ze je in je greep kunnen houden en je belemmeren om in het nu te leven. Ook hierin kunnen we veel helen. 

Niet bij iedereen komt deze stap eruit. Het onderbewustzijn past zich aan naar jouw wereld, jouw waarheid en als het niet in jouw bewustzijnsveld past, zal het dit ook niet activeren. 

€ 95,-

NEI Consult

LET OP, op dit moment is mijn agenda zo vol er geen consulten meer geboekt kunnen worden. Zodra het weer kan zet ik de agenda weer open voor nieuwe consulten. Wil je NU geholpen worden, kijken dan op de website van Praktijk Charlotte, daar staan allerlei therapeuten met dezelfde opleiding als ik heb. Liefs, Lena


In je leven maak je een hoop mee, zowel positief als negatief. Niet alle emoties kun je verwerken, deze stop je in jouw rugzak en draag je met je mee. Hoe voller de rugzak, hoe zwaarder het wordt om deze te dragen, met klachten tot gevolg. Als Energetisch therapeut kijk ik samen met jou voorbij je klacht en gaan we op zoek naar de oorzaak hiervan. Met NEI-therapie haal ik de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen.


Consultduur: 1 uur


Druk je op onderstaande knop kom jij na betaling automatisch terecht in mijn agenda om je eigen afspraak in te plannen. Jij kiest dus welke dag en tijd het beste uitkomt voor jou!